Hei igjen og ut på foredragstur

Fy søren, lenge siden sist. Etter påskeinnspurt med influensa på slep, jobb og påske om hverandre i Berlin, er vi plutselig her. Et godt jafs ut i april.

Merker at jeg blir mektig imponert av innholdsfolk som får til å sjonglere produksjon på jobb med hyppige oppdateringer i egne kanaler. Jeg vil også være sånn. Om det er en hårete drøm? Det kan virke litt sånn. Velger likevel å tro på at det motsatte kan bevises og så videre. 

Var ferien bra forresten? Jeg håper det!

IMG_5350.JPG

I kveld er det siste finpuss på foredraget mitt til DNs Gasellekonferanser som står på to-do-lista - det og innmari festlig kakebesøk når jeg egentlig burde pakke. Prokrastinering dere, mye morsommere enn alt som er fornuftig. I morgen formiddag legger jeg ut på miniturné fram til den 20ende. Først Trondheim, så Bergen, Stavanger, Lillehammer, Oslo og Bergen igjen.

På fire av stoppene skal jeg innom for å snakke om sosiale medier sammen med Facebook-guru Takin Kroop og effektmester Rune Albertsen (les mer her og ta gjerne turen). Det blir ekte stas og fælt samtidig... for selv om jeg elsker å snakke fag, er det noe kronisk skummelt over å gjøre det fra scenen. At jeg skal surre hit og dit for å produsere en gøyal greie for Statoil mellom slaga hjelper heldigvis litt. Distraksjoner står høyt i kurs når nervene herjer. 

Er du i en av byene, vil drikke kaffe og snakke markedsføring? Gi meg et pip da vel. 
Og dere... jeg sverger på at jeg skal skjerpe blogg-gamet mitt.